cursus EHBO Den Haag No Further a Mystery

Wiki Article

Wil jij mensen kunnen helpen bij een ongeval? Zorg dan dat je weet wat je moet doen en werk aan je EHBO-kennis bij het Rode Kruis.

De Sites van Rode Kruis-Vlaanderen maken gebruik van cookies om jouw bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen. We installeren noodzakelijke en technische cookies voor het goed functioneren van deze Web-sites.

Zorg voor professionele hulp. Laat een omstander het alarmnummer bellen en laat onderstaande punten doorgeven. Vraag de beller daarna terug te komen, zodat u zeker weet dat er is gebeld.

Open een venster, maar let op dat het slachtoffer niet onderkoelt. Dek hem zo nodig toe achieved een deken.

Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing: met de EHBO-app weet je altijd wat je moet doen bij een noodgeval. Fulfilled deze free of charge app heb je alle EHBO-instructies altijd op zak, ook als je geen internetverbinding hebt.

Je bent heerlijk uit eten satisfied je vriend in een Thais cafe. Plotseling zie je hem moeilijk kijken en zijn hand op zijn keel leggen. De ober is op de hoogte van de pinda-allergie van je vriend, maar zo te zien is dat toch niet doorgedrongen tot in de keuken.

Hieronder volgt een lijst fulfilled aandoeningen en een korte beschrijving van wat je als hulpverlener kan doen.

Our morning electronic mail breaks down The real key tales from the working day, telling you here what’s occurring and why it matters

         De reactie treedt acuut op na het nuttigen van bepaalde voeding of dranken, na het innemen van medicijnen of bij een insectenbeet.

Als iemand is flauwgevallen moet je ervoor zorgen dat je hem/haar plat op de grond legt en zorgen voor frisse lucht. Een flauwte ontstaat doordat er te weinig bloed en dus te weinig zuurstof in de hersenen komt.

Reanimatietraining, met de computer worden onder andere de snelheid en diepte van de reanimatie gemeten

Als je de splinter niet er uit krijgt, omdat het te diep in de huid zit kun je beter naar de dokter gaan. Vuiltje in het oog[bewerken

The dig was assisted by a committed workforce of Glasgow University archaeology students and archaeologists and lecturers from across the UK, but was also an opportunity to the local community to become involved, suggests Gavin MacGregor, the director of Archaeology Scotland.

Meer EHBO-strategies Pijn op de borst (hartklachten) Bij hartklachten is het belangrijk om immediate in actie te komen. Lees hier wat je moet doen als iemand klaagt more than pijn op de borst. Lees meer

Report this wiki page